Sidor

onsdag 29 februari 2012

Valentine swap II

Jag skickade mitt paket till Naomi som fick det för ett tag sedan men har väntat på att öppna ett paket jag hade skickat med eftersom hon fyllde år. I det låg nåldynan med ugglorna.
Jag behöver väl inte tala om att hon gillar ugglor? Kolla hennes blogg får ni se. Jag lånar en bild från henne för att se nåldynan lite närmare.

tisdag 28 februari 2012

Valentine swap




Jag har varit med i ett internationellt byte och för några dagar sedan fick jag mitt paket från Australien, en coffe mug cozy. Thank you so much Cate! I really like it a lot!
Nu får jag nog skaffa en mugg som passar lite bättre. En lite större för nu kan det hålla värmen lite längre.

måndag 20 februari 2012

Underbar!

Den här bilden hittade jag hos med pinner , jag vet inte heller var den står men önskar att det vore i en park nära mig!

lördag 18 februari 2012

En liten kik

Jag har börjat på nya sockar Sirkler og firkanter ett gratismönster från Tante ull. De är stickade från tån och upp. Jag gillar dem verkligen! Har faktiskt stickat ett par för 2 år sedan, kika här.
De här färgerna är verkligen glada och piggar upp nu när jag längtar efter våren. Ursäkta det lite suddiga fotot, jag undrar vem jag ska skylla på.

torsdag 16 februari 2012

A Very Good Cowl Indeed

Nu är min halsvärmare med det långa namnet klar. Stickad i Fabel på stickor 3 mm. Jag tycker den blev jättebra även om jag inte läste mönstret ordentligt och efter 2 rapporter upptäckte att jag skulle ha stickat ett rätt varv efter varje mönstervarv.
Men jag tyckte det såg bra ut och fortsatte med det felaktiga mönstret. Tycker det blev väl så bra som originalet!
Jag tror inte jag ska fortsätta att sticka någon mer i denna KAL, för nu blir de mycket större och stickade i grövre garn.

måndag 13 februari 2012

Vintrigt

           Jag har stickat en halsduk till ett födelsedagsbarn. Extra värme kan behövas just nu!

            Idag har det varit ett underbart väder! Sådana dagar piggar verkligen upp.


onsdag 8 februari 2012

Flurries Cowl

Jag hittade en KAL genom Stickalite, designern är Liz Abinente. Det gäller att sticka en halsvärmare inom en viss tid så får man tillgång till nästa mönster, totalt 5 mönster tror jag.
Tiden för första mönstret går ut ikväll så jag har stickat som en besatt idag för att den ska bli färdig. Jag har stickat i Drops Alpaca och det var inte det bästa garnet för detta mönster (alldeles för mjukt), och färgen stämmer inte alls den är mycket blåare i verkligheten.

onsdag 1 februari 2012

En kofta

till en liten Markus. Det är tur att jag har en jobbarkompis som har fått smått så jag får sticka en fin liten kofta. Det är ett mönster från Drops och stickad i Drops Alpaca. Den blev verkligen jättesöt, och en liten pojk kan ha lite rysch. Storasyster ska få ett paket med modellera, så blir nog alla nöjda hoppas jag.