måndag 16 mars 2009

Mycket på gång!

Jag är nu flyttad och allt känns mycket bättre även om flyttlådorna fortfarande står ouppackade. Det blir nog klart tids nog.

Här kommer äntligen bilden på Nelly i koftan som hon verkar ha använt flitigt, allt enligt mamma Stina.
Jag stickar för fullt igen tycker jag även om jag har inflammation i axlar och armar och det känns som om det vore läge att ta det lugnt. Men det går ju inte! Till råga på allt så har jag blivit dunderförkyld efter att ha stått på perrongen i Hässleholm och väntat på tåget medans tiden för avgång hela tiden flyttades fram, jag hade varit på Helylle och lagt upp till en Möbius. Jättetrevlig kväll och så här ser början ut!
Innan dess började jag på en superrolig stickteknik, nämligen Näverstickning. Jag stickar i Noro sockgarn och har tänkt mig en sjal om jag kan få fatt på mer i samma färg. Jag gillar den verkligen skarpt så annars får det väl bli en halsvärmare.
Nu åter till soffan, eller kanske sängen, jag hoppas att febern släpper snart.

3 kommentarer:

mc-chick sa...

Kul att se vad som händer hos dig! Och så mycket fint du hade att visa upp. :-)

Birgitta sa...

Hej!
Hittade din blogg via en annan blogg. Roligt att hälsa på hos dej. Gillar verkligen din näverstickning. Jag har alldeles nyss prövat på det och tycker det är kul. Men tyvärr hinner jag inte sticka så mycket just nu.
Kram Birgitta

maLinka sa...

Det var mig en riktigt söt liten tjej. Koftan är jättefin!
Visst är näverstickning roligt. Jag har på börjat en stor sjal för länge sedan men tyvärr så räckte inte garnet. Funderar på att repa upp och göra den smalare så den räcker runt halsen.
Ha en trevlig påsk