fredag 28 mars 2008

Marsmuddar!
Nu är mars månads muddar klara, eller de har iofs varit klara ett tag men inte blivit fotade förrän nu. De är stickade i Babyull och jag gillar verkligen färgerna. Jag har svårt för att få övergångarna mellan strumpstickorna att bli fina när jag stickar aviga maskor men de blir kanske bättre när de blir lite använda. Muddarna blev lite små föe mig så jag får se om jag hittar någon annan som vill ha dem.


Jag har också stickat marssockorna även om jag inte blir med i klubben förrän nu i april. Det tog lite extra med tid att sticka det mönstret tycker jag, men det är jätteskön passform på foten. Igår for jag och en kompis på konstrundan på Österlen. Då passade vi naturligtvis på att besöka Helylle i Kristianstad. Vilken underbar butik det är och Eva som äger den ger verkligen stor inspiration. Jag köpte bl.a. ett entrådigt garn som ska bli en Candle Flame.

Eva berättade också att det är ytterst ovanligt att merinogarnet som säljs här i Sverige kommer från Australien och det är bara där fåren behandlas så illa för det är endast där de har den här larven eller vad det är som ställer till problem för dem. Så vi som älskar merinoullen kan nog vara lugna och fortsätta köpa av den.

Jag hade ivarjefall en jättebra dag! Och snart är det symässa i Malmö!

Inga kommentarer: